Szőnyegtisztítás háztól-házig szállítással, helyszíni kárpittisztítás.
Mosodai szolgáltatások. Helyszíni padlószőnyegtisztás

Szőnyeg és kárpittisztítási díj kalkulátorBezárás
Díj kalkulátor

Szőnyegtisztítás    

Megrendelés: 06 70 602 6202,

 06 70 620 2054

SzőnyegtisztításSzőnyegtisztítás háztól-házig szolgáltatásban, Budapesten és vonzáskörzetében.

10 nm  feletti tisztítás esetén a szállítás ingyenes!

Helyszini szőnyegtisztítás magán és cégek részére.

Szőnyegtisztítási árak nm-ben:
(1 nm alatti szőnyegeknél 1nm árat számítunk)

Információ:
Az általunk átvett szőnyegekről minden kedves ügyfelünknek hivatalos pecséttel ellátott szállítólevelet, fizetéskor pedig az előírásoknak megfelelően, számlát vagy pénztárgéppel nyomtatott nyugtát adunk. Tevékenységre kötött biztosítással rendelkezünk.

Ha erősen szennyezett a szőnyege, vagy  vizeletes -ürülékel szennyezett ,kérem a megrendeléskor jelezze!  Vizeletes, ürülékes, szennyvizzel ázott, hányásos szőnyegeket csak fertőtlenítő tisztítással vállaljuk! Ezekre a szőnyegekre Garanciát nem vállalunk!

Fizetési lehetőségek: Készpénz vagy Bankkártya.


Hától-házig szállitás 10 nm feletti tisztítás esetén ingyenes, ez alatt 3500Ft. 

Szőnyeg épségére Garanciát vállalunk!

A foltokra garanciát nem vállalunk, ezek csak a tisztítás során derül ki hogy eltávoítható-e?! Természetesen mindent megteszünk a sikerért!

Telefon: 06 70 620 2054

Munkafolyamatainkat vegyész technikus ellenőrzi!

Mikor érdemes mindenképpen a professzionális szőnyegtisztítást választani:

Költözéskor. Ha a régi irodánkból, lakásunkból, telephelyünkről a szőnyegek is velünk költöznek, érdemes őket a szállítás előtt tökéletesen portalanítani, fertőtleníteni – így szállításkor a rengeteg beléjük tapadt piszok és homok nem okoz majd problémát. Az új helyen is érdemes a padlószőnyeg tisztítását kérni, így tisztább otthonba érkezhetünk majd.

Felújítás után. Legyen szó akár csak kisebb festésről, barkácsolásról, akár nagyobb felújítási munkákról, egy alapos szőnyegtisztítás sok bosszúságtól kímélhet meg minket. A munkák során keletkező por, mész, piszok így egyszerűen távozik a szőnyegből.

Ha a fal beázott, penészesedik. Ha sikerült elhárítani a problémát, érdemes alaposan kitisztíttatni a szőnyegeket is. Rengeteg gomba, észrevétlen kórokozó telepedhet meg a szálak között.

Ha háziállatot tartunk. Akár csak egy hörcsög, akár egy nagyobb testű kutya a társunk, érdemes gyakrabban tisztítani a szőnyeget. Ezzel a saját egészségünket is óvjuk, és az állatainkat is védelmezzük.

A profi szőnyegtisztítás előnyei a házi praktikákkal szemben: