Szőnyegtisztítás háztól-házig szállítással, helyszíni kárpittisztítás.
Mosodai szolgáltatások. Helyszíni padlószőnyegtisztás

Szőnyeg és kárpittisztítási díj kalkulátorBezárás
Díj kalkulátor

Kárpittisztítás     

Tel: 06 70 620 2054

Kárpittisztítás, atkamentesítés, fertőtelnítő tisztítás.Kiszállásal Budapest és vonzáskörzete továbbá:Szigetszentmiklós, Érd, Diósd, Tököl, Dunaharaszti, és Pest megye területén.

Kérje árajánlatunk! Tel: 06 70 620 2054

Mikor lehet szükség kárpittisztításra otthon?

Költözésnél. Ha lakóhelyet váltunk, mindenképpen érdemes kitisztítani a bútorainkat. Amennyiben magunkkal visszük azokat, a szállítás, ki- és bepakolás is sokkal kényelmesebb, ha nem kell az évek alatt összegyűlt port is magunkkal vinni. Ha a beköltözéskor „örököljük” a lakás berendezését is, a fertőtlenítő kárpittisztítással sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat.

Ha kisgyerek van a családban. A kisgyerekek egészsége szempontjából nagyon fontos, hogy a környezetük tiszta és baktériummentes legyen. A profi kárpittisztítás során megoldható a textil fertőtlenítése is, így tiszta, atkáktól mentes felületet kaphatunk. A gyakori kárpittisztítás ilyenkor azért is fontos, mert a gyerekek sokszor összepiszkolják, összefirkálják a kárpitot. Ha ezeket a foltokat gyorsan eltüntetjük, rengeteg bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat.

Ha dohányos ember van a családban. A rendszeres kárpittisztítással megszabadulhatunk a kellemetlen szagtól és eltüntethetjük a füst miatti elszíneződést is.

Milyen előnyei vannak a gépi kárpittisztításnak?

Gépi kárpittisztítás a munkahelyen

Az általános takarítás során az irodák gyakran elfelejtkeznek a kárpit tisztán tartásáról, pedig a forgalmasabb helyeken nagyon fontos lenne, hogy rendszeresen takarítsuk, sőt fertőtlenítsük ezeket a felületeket. Az általános takarítást vállaló cégek gyakran nem rendelkeznek megfelelő eszközökkel a szakszerű kárpittisztításhoz, egy cég pedig ritkán teheti meg, hogy a takarító szertárába speciális tisztítógépet is beszerezzen. Éppen ezért jó ötlet, ha ezt a feladatot időről-időre profikra bízzuk.

Gyakori kérdéses a kárpittisztításról:

Mennyi ideig tart a munka nagyjából?

Ez a tisztítandó felület nagyságától és szennyezettségétől függ. Csapatunk átlagos szennyezettség esetén általában 1-2 óra alatt végez. Erős szennyezettség esetén a munka kicsit tovább tarthat a súrolás, dörzsölés, a tisztítószerek hatóideje miatt.

Mindenféle kárpitot lehet tisztítani?

Csapatunk minden helyszínre többféle kárpittisztító szert visz magával, így ezekkel általában a legtöbb felület kezelhető. Az antik bútorok, vagy a különlegesen finom anyagból készült kárpitok esetében azonban nagyon körültekintően kell eljárni. Különösen extrém esetekben előfordulhat, hogy a munkatársunk nem ajánlja a kárpittisztítást.

Van a tisztításnak kockázata?

Tapasztalt csapattal dolgozunk, így a kárpittisztításnak szinte nincsen kockázata: Minden esetben a lehető legmegfelelőbb szert használjuk, és gondosan ügyelünk arra, hogy a bútor ne károsodjon. Nagyon finom textilek, és különlegesen makacs szennyeződések esetében előfordulhat, hogy a foltot nem tudjuk teljesen kiszedni, csak elhalványítani.

Annak érdekében, hogy az esetleges károkozást elkerüljük, mindig próbatisztítást végzünk a bútor egyik nem látható részén.

A profi kárpittisztítás megszünteti a kellemetlen szagokat?

A megtisztított bútorok illata általában kellemes, hiszen a tisztítószerek és a gondos mosás eltávolítja a penészt, a baktériumokat, a szálak közé tapadt szerves anyagokat. Gondos szárítással és szellőztetéssel a kárpit általában visszanyeri friss illatát. Ahhoz azonban, hogy a bútoraink ne legyenek kellemetlen illatúak, a mindennapokban is nagy odafigyelés szükséges.