Szőnyegtisztítás háztól-házig szállítással, helyszíni kárpittisztítás.
Mosodai szolgáltatások. Helyszíni padlószőnyegtisztás

Szőnyeg és kárpittisztítási díj kalkulátorBezárás
Díj kalkulátor

Irodatakarítás: akkor, amikor Önnek jó

Az irodatakarítás több szempontból is kényes feladat. Nem szabad, hogy a takarítás megzavarja a munkavégzést, ugyanakkor fontos, hogy mindenki tiszta, biztonságos környezetben dolgozhasson. Az irodatakarítás során a takarító akár céges titkokkal, vagy a kollégák személyes tárgyaival is találkozhat – éppen ezért nagyon fontos a kölcsönös bizalom, és a gondos, körültekintő magatartás a takarítást vállalók részéről.

Cégünk éppen ezért fokozottan ügyel arra, hogy a lehető leggondosabban és a legjobban időzítve végezze el a takarítási munkálatokat. Takarítás Budapesten diszkréten, gyorsan, maximálisan a cég igényeihez alkalmazkodva!

Takarító cégre vagy alkalmazottakra bízzuk a takarítást?

Főként kisebb cégek esetében, a takarító vállalat megbízása a legköltséghatékonyabb módja az irodatakarításnak:

Milyen gyakran érdemes irodatakarítást kérni?

Azoknak a kisebb cégeknek, akik csak ritkán fogadnak ügyfeleket, és viszonylag állandó csapattal dolgoznak, általában heti egyszeri irodatakarítás is elég. Ott, ahol sokan megfordulnak, már napi, sőt, akár napi kétszeri takarításra is szükség lehet: ez nem csak a környezet rendezettsége szempontjából fontos. A rendszeresen takarított irodában kisebb az esélye a vírusok terjedésének és az allergiás reakcióknak is.

Cégünknél lehetőség van karbantartó és költözés utáni takarítás megrendelésére is. Ezek a szolgáltatások főleg akkor praktikusak, ha az iroda átalakítása vagy költöztetése miatt nagyobb lélegzetvételű takarításra van szükség.

Irodatakarítás Budapesten - mit foglal magában?