Szőnyegtisztítás háztól-házig szállítással, helyszíni kárpittisztítás.
Padlószőnyeg tisztítás helyben. Lakás és Irodatakarítás

Szőnyeg és kárpittisztítási díj kalkulátorBezárás
Díj kalkulátor

Pipere takarítás: a takarítás A-Z-je

Közhely, de igaz: az ördög a részletekben rejlik! Gondolt már arra, hogy családtagjaink közérzetét, vendégeink, és ügyfeleink rólunk kialakított képét a lakóház vagy az irodában uralkodó, átgondolt rend, precíz tisztaság és kifogástalan higiénia pozitív irányba képes befolyásolni?

Ám azt is be kell látni, hogy az általános takarítási feladatokra való szorítkozás, mint a porszívózás vagy a felmosás, az igazán magas higiéniai elvárásokra nem adhat hosszú távon is kielégítő választ.

Hívjon minket, ha budapesti pipere takarítást igényelne!

Pipere takarítás: miben különbözik a normál takarítástól?

A lakóházak vagy irodák, ezernyi tárgyat, különböző felületet, apró részletet rejtenek. A tökéletes összkép és igényes atmoszféra érdekében ezeket időről időre, alapos tisztításnak szükséges alávetni: a pipere takarítás ennek megfelelően szigorú követelmények alapján történik.

Ám tovább megyünk: a pipere takarítás a berendezések amortizációját is csökkentheti, hiszen a változatos felületek szakszerű kezelését, állapotuk megőrzését is magába foglalja.

Pipere takarítás: maximális tisztaság, kifogástalan higiénia

A pipere takarítás szemléltető példájaként fel lehet hozni a szőnyegek és a lámpatestek alapos tisztítását, vagy éppen a porfogó asztallábak nedves letörlését. Azután, a pipere ablaktisztítás például nem csak az üvegre terjed ki, hanem a keretre és kilincsekre is. Tudta, hogy a fűtőtestben megszorult por és szöszök alattomosan okozhatnak allergén reakciókat? A vizes blokkokat tekintve, a vízkőmentesítés vagy a fúgák tisztítása szintén lényeges feladat, melyet viszont az általános takarítás nem fed le.

Mi nem ismerjük az „Amúgy sem látszik” fogalmát. A ház, az iroda vagy a közintézmény legapróbb részleteinek tisztaságáért is felelősséget vállalunk.

Nem csak ott takarítunk, ahol a papok táncolnak!

Gyors, lelkiismeretes budapesti takarításért várjuk ismertető oldalunkon!